Деякі райони Харкова залишаться без води: що відомо

Обмеження пов'язані з проведенням ремонтних робіт

У частині Індустріального та Немишлянського районів Харкова буде тимчасово припинене водопостачання. Води не буде з 23:00 13 квітня до 6:30 14 квітня.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У КП “Харківводоканал” зазначили, що обмеження пов'язані з проведенням ремонтних робіт з ліквідації пошкодження на водоводі на насосній станції. За довідками харків'яни можуть звертатися за телефоном: 15-33.

Зі списком адрес можна ознайомитися за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що для споживачів у Харкові діють тарифи, введені з 1 січня 2022 року згідно з постановою НКРЕКП від 22.12.2021 №2894. Послуги “Харківводоканал” становлять: 

- централізоване водопостачання 16,032 грн/куб.м з ПДВ,

- централізоване водовідведення - 8,484 грн/куб.м з ПДВ.

У “Харківводоканалі” повідомили, що ці тарифи залишаються найнижчими в Україні. При цьому фактичні витрати підприємства перевищують чинні тарифи. Однак з огляду на складний фінансовий стан багатьох мешканців міста, пов'язаний з триваючою військовою агресією, про підвищення тарифів поки не йдеться. Залучені всі доступні ресурси та механізми, щоб не допустити підвищення цін на комунальні послуги.

“Водночас просимо харків'ян із порозумінням ставитись до роботи працівників підприємства та за можливості оплачувати комунальні платежі. Це є гарантією стабільної роботи та надання високоякісних послуг водопостачання та водовідведення”, - звернулися на підприємстві до споживачів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися