Що відбувалося в ТРЦ “Нікольський” (ФОТО)

Ляльки-мотанки, які зробили діти, найближчим часом відправлять бійцям ЗСУ

У суботу, 15 квітня, у торгово-розважальному центрі “Нікольський” відбувся святковий ярмарок. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

На заході представили 26 варіацій писанок, характерних для різних регіонів України. А для дітей провели цікаві майстер-класи з: 

  • виготовлення українських оберегів,

  • прикрашання великодньої випічки,

  • розпису писанок та народних сувенірів.

Ляльки-мотанки, які зробили діти, найближчим часом відправлять бійцям ЗСУ.

Участь у відкритті ярмарку взяв Харківський міський голова Ігор Терехов. Очільник Харкові привітав усіх присутніх з прийдешнім Великоднем та побажав харківʼянам якнайшвидшої перемоги України. Він побажав переможного року для усіх громадян та України та висловив сподівання, що невдовзі усі свята містяни проводитимуть у мирному Харкові. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у підземному паркінгу ТРЦ “Нікольський” провели відкрите тренування з баскетболу. Майстер-клас провели тренери БК PUSH TEAM. Найактивнішим учасникам вручили призи від Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту. Грамотами департаменту відзначили тренерів баскетбольного клуба Світлану Полянську, Андрія Тихонова, Віталія Грубніка, а також адміністратора клубу Єгора Попова та менеджера проєктів Олену Лисак. Почесні відзнаки отримали за сприяння розвитку спорту в Харкові.

У міській раді зазначили, що всеукраїнський баскетбольний клуб PUSH TEAM у своєму штаті нараховує 57 тренерів і понад 1200 вихованців у Харкові, Києві, Кременчуці та Кропивницькому.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися