У Харківській області у вівторок видаватимуть продуктові набори

Гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів надає Червоний Хрест

У деяких громадах Харківської області продовжують забезпечувати населення необхідною допомогою. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної військової адміністрації Чугуївського району Харківської області.

Мешканці смт Старий Салтів, які з будь-якого приводу не змогли отримати гуманітарну допомогу у квітні 2023 року - можуть отримати допомогу 18 квітня 2023 року. Допомогу у вигляді харчових продуктів видаватимуть з 9:00 до 15:00 за адресою: смт Старий Салтів, вул. Перемоги б. 21 (Будинок культури).

“Наразі в Старосалтівській громаді триває видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів. Допомогу отримають тільки ті жителі, які зараз проживають в громаді. Необхідну допомогу надає Червоний Хрест”, - повідомили у військовій адміністрації.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові продовжують надавати допомогу соціально вразливим категоріям населення. У Харківській міській раді розповіли, що в Індустріальному районі територіальний центр надання соціальних послуг не зупиняв свою роботу за весь час війни. Працівники терцентру продовжують забезпечувати самотніх непрацездатних громадян харчовими продуктами, медикаментами, засобами першої необхідності, допомагати їм по господарству. За три місяці поточного року працівники терцентру надали близько 8,8 тис. послуг для 402 самотніх пенсіонерів та осіб з інвалідністю. Соцпрацівники щодня доставляють громадянам гаряче харчуванням за місцем проживання. Відповідну допомогу надають і у Немишлянському районі Харкова.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися