У Харкові збирають речі: кому нададуть допомогу

Допомогу збирають для пацієнтів дитячого хоспісу

В Основ’янському районі Харкова організували пункт збору допомоги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Пункт збору організували на базі дошкільного навчального закладу №24 спільно з благодійним фондом “Шлях нескорених”. У пункті збирають речі, солодощі та іграшки для пацієнтів дитячого хоспісу при Міській дитячій лікарні №5 та дітей з деокупованих територій. До ініціативи долучилися заклади дошкільної освіти району.

Загалом зібрали та передали понад 320 кг дитячого одягу та взуття, 45 кг харчових продуктів. Також передали іграшки, книги, матеріали для творчості, велосипед і самокат.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові продовжують надавати допомогу соціально вразливим категоріям населення. В Індустріальному районі територіальний центр надання соціальних послуг не зупиняв свою роботу за весь час війни. Працівники терцентру продовжують забезпечувати самотніх непрацездатних громадян харчовими продуктами, медикаментами, засобами першої необхідності, допомагати їм по господарству. За три місяці поточного року працівники терцентру надали близько 8,8 тис. послуг для 402 самотніх пенсіонерів та осіб з інвалідністю. Соцпрацівники щодня доставляють громадянам гаряче харчуванням за місцем проживання.

У Немишлянському районі Харкова продовжують надавати допомогу пенсіонерам та внутрішньо переміщеним особам. З початку 2023 року мешканці району та волонтери приносять до пункту речі, предмети побуту. Допомогу вже отримали 459 осіб.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися