Які будинки ремонтують у Харкові після обстрілів (ФОТО)

Спеціалісти відновлюють стіни, перекриття у квартирах, системи теплопостачання та покрівлю

У Харкові тривають ремонтні роботи з ліквідації наслідків ворожих обстрілів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Немишлянському районі продовжують відновлювати житловий будинок на вул. Танкопія, який було пошкоджено ворожими обстрілами. Фахівці АТ “Житлобуд-1”: 

  • виконали вижимання плит,

  • залили стяжку в зруйнованих квартирах,

  • відновили стіни,

  • утеплили фасад, парапет та оголовки.

Зараз виконують роботи з підготовки покрівлі до покриття руберойдом і проводять ремонт в місцях загального користування.

У Холодногірському районі спеціалісти АТ “Житлобуд-1” та АТ “Житлобуд-2” також продовжують ремонтувати житлові будинки. Зокрема, на вул. Холодногірській фахівці виконують роботи з відновлення системи опалення, а на вул. Великій Панасівській ремонтують балкони та під’їзд.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що голова Харківської міської ради Ігор Терехов розповів, що місто Харків поступово нарощує темпи відновлення. Відбудову проводять завдяки державним субвенціям та підтримці міжнародних фінансових інституцій. Очільник міста зазначив, що у результаті ворожих обстрілів у Харкові було пошкоджено понад 6 тис. будівель. За словами мера Харкова, у 2022 році було відновлено близько 200 будинків. Зараз тривають роботи у 50 житлових об'єктах, і темпи відновлення поступово зростають. Для відбудови залучили усі можливості міського бюджету. Також надходять субвенції з  Офісу Президента, допомагають також міжнародні фінансові установи.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися