Де на Харківщині завтра можна отримати продукти

У Пісочинській громаді продовжують видавати освячені паски

У вівторок, 18 квітня, у деяких громадах видаватимуть гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської та Пісочинської селищної ради. 

Завтра, 18 квітня, у Балаклії о 10:00 буде здійснюватись видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів у приміщенні Палацу спорту “Вимпел”.

“Запрошуємо жителів, які мешкають за наступними адресами: вул. Алієва, 132, вул. Алієва та пров. Нижньо Садовий (приватний сектор), пров. Нижньо Садовий, 2, вул. Соборна, 90,94,84,88,102,76, пров. 1-го Травня, 27, 7, вул. Нижньо Садова (приватний сектор)”, - зазначили у міській раді.

Також у вівторок у Пісочинській громаді з 09:00 до 14:00 видаватимуть освячені паски. Гуманітарну допомогу можуть отримати місцеві мешканці з пропискою в громаді віком від 60 років і старше та ВПО з де окупованих громад Харківської області, Донецької, Луганської, Херсонської областей віком 60+. Паски видаватимуть лише тим громадянам, які не отримували паски з 10 по 14 квітня.  Продукти видаватимуть на наступних локаціях: 

  • Пісочин, пров. Шевченка, 23;

  • Березівка, офіс старости;

  • Коротич, офіс старости.

Щоб отримати допомогу, при собі потрібно мати: оригінал паспорта, довідку ВПО та оригінал паспорта (для внутрішньо переміщених осіб) – паперові або в “Дії”.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Основ’янському районі Харкова організували пункт збору допомоги. У пункті збирають речі, солодощі та іграшки для пацієнтів дитячого хоспісу при Міській дитячій лікарні №5 та дітей з деокупованих територій. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися