Де на Харківщині сьогодні виникли проблеми зі світлом

У Харківській області ввели планове відключення електропостачання

У деяких громадах Харківської області тривають ремонтні роботи електромереж. Через це впроваджуються тимчасові обмеження електропостачання. У вівторок, 18 квітня, не буде світла у деяких споживачів, які проживають у Балаклійській громаді. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

У зв’язку з ремонтними роботами на об’єктах енергозабезпечення громади сьогодні, 18 квітня, з 10:30 до 15:00 буде відсутнє електропостачання у наступних населених пунктах:

  • с. Шевелівка,

  • с. Асіївка,

  • с. Лозовенька.

У понеділок, 17 квітня ремонтні роботи проводили у Пісочинській та Мереф'янській громадах. Там обмежували електропостачання з 09:00 до 17:00. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на початок квітня ремонтні бригади НЕК “Укренерго” завершили аварійно-відновлювальні роботи на енергооб’єктах центрального регіону. У НЕК “Укренерго” розповіли, що всі обмеження споживання, які були введені у Київській, Житомирській, Харківській областях через пошкодження обладнання під час масованої ракетної атаки ворога 9 березня, знято.  В інших регіонах обмежень у мережах “Укренерго”, які б призводили до необхідності обмеження споживання, також немає.

А у Чугуївському районі енергетики відремонтували високовольтну лінію та підстанцію 35 кВ, які були пошкоджені внаслідок бойових дій. Спеціалістам “Харківобленерго” допомагали військовослужбовці з безпілотниками та сапери. Завдяки дрону ЗСУ вдалося обстежити електромережу та виявити пошкоджені ділянки. Інженери за допомогою машини для розмінування дистанційно знешкодили вибухонебезпечні предмети під лінією електропередачі. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися