Скільки LED-ламп отримали жителі Харківської області

Жителі Харківської області отримали майже 1,5 млн LED-ламп

У Харківській області триває програма обміну ламп розжарювання на LED-лампи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська розповіла, що наразі кількість обміняних ламп становить 1 мільйон 431 тисяча штук. У межах програми регіон отримав 1 мільйон 798 тисяч LED-ламп. Зокрема, на деокупованих територіях отримати LED-лампи можна у відділеннях “Укрпошти”, як у стаціонарних, де вони змогли відновити роботу, так і у пересувних.

Також цього тижня планують утилізувати ще 200 тисяч ламп розжарювання. Загалом 773 тисячі звичайних ламп вже утилізували. У Харківській ОВА розповіли, що обмін 5 лампочок розжарювання на 5 LED-ламп здійснюється на “Укрпошті”. Передзамовити лампи можна через “Дію”. Якщо немає можливості замовити потрібні лампи онлайн, то можна це зробити на “Укрпошті”. Щоб отримати LED-лампи, потрібно мати паспорт, податковий номер та звичайні лампи розжарювання. У ХОВА зазначили, якщо лампи будуть в наявності — їх одразу ж замінять.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Балаклійській міській раді повідомили про реалізацію експериментального проєкту відповідно до постанови Кабміну. Відповідно до постанови уряду передбачено безплатне надання на базі Спеціалізованого Трускавецького санаторію “Батьківщина” та Спеціалізованого Миргородського санаторію “Слава” наступних соціальних послуг:

  • стаціонарного догляду;

  • притулку;

  • підтриманого проживання;

  • соціальної адаптації.

Хто та як може скористатися умовами проєкту, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися