У Харкові пішохід потрапив під трамвай: розшукують свідків ДТП

У ДТП постраждала 74-річна жінка

У Харкові розшукують свідків ДТП, яка сталася 7 квітня на трамвайній зупинці. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції розповіли, що 7 квітня близько 12:10 на трамвайній зупинці “вул. Кашуби” по вулиці  Полтавський Шлях трамвай скоїв наїзд на жінку-пішохода. Внаслідок ДТП  тілесні ушкодження отримала 74-річна жінка. Постраждалу доставили до лікарні. 

На даний час триває досудове розслідування кримінального провадження. 

“Свідків та очевидців дорожньо-транспортної пригоди просимо звертатися за телефоном:  093-87-57-388 або до кабінету № 6 відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУ Національної поліції в Харківській області за адресою: м. Харків,  вул. Маяковського, 22”, - звернулися до містян у поліції.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що правоохоронці з’ясовують обставини смертельної ДТП на окружній дорозі Харкова. У понеділок, 17 квітня, близько 13:30 на автошляху “Київ - Харків - Довжанський” у районі 498 км водійка автомобіля ЗАЗ Sens не впоралася з керуванням. Авто виїхало на ліве узбіччя по ходу свого руху та зіштовхнулося з відбійником.  Від отриманих травм на місці події померла пасажирка автомобіля – жінка 1945 року. Також тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримала 40-річна водійка та її пасажири – дівчинка 2015 року народження й чоловік 1999 року народження.

Слідчим вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися