Де у Харківській області завтра відключатимуть світло

Обмеження електропостачання триватиме близько 7 годин

У Харківській області тривають ремонтні роботи електромереж, через що застосовують тимчасові обмеження електропостачання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мереф'янської громади та Пісочинської селищної ради.

Мереф’янське районне відділення АТ “Харківобленерго” повідомило, що 19 квітня з 10-00 до 13-00 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться часткове відключення електроенергії по:

  • вулицям: Лесі Українки, Борова, Київська, 5 Вересня, Симиренка Левка (Мічуріна), Дніпровська (від м-ну Шовкостанція до лікарні), Новопроїжджа, Овчаренка Дмитра, Лихачівська, Орлика Пилипа (Жуковського), Шейки Павла, Івана Мазепи (Зоріна), Свяченівська, Яковлівська;

  • провулкам: Симиренка Левка (Мічуріна), Лесі Українки, Таранівський, Ржавський; 

  • в’їздам: Панаса Мирного (Тімірязєва), 1-й та 2-й Київський, 1-й та 2-й Овчаренка Дмитра; тупик Ржавський; м-н Шовкостанція; село Яковлівка.

У Пісочинській громаді планується відключення електропостачання 19 квітня з 09:00 по 16:10 споживачів за наступними адресами:

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що станом на початок квітня ремонтні бригади НЕК “Укренерго” завершили аварійно-відновлювальні роботи на енергооб’єктах центрального регіону. У НЕК “Укренерго” розповіли, що всі обмеження споживання, які були введені у Київській, Житомирській, Харківській областях через пошкодження обладнання під час масованої ракетної атаки ворога 9 березня, знято.  В інших регіонах обмежень у мережах “Укренерго”, які б призводили до необхідності обмеження споживання, також немає.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися