За скільки можна орендувати квартиру у Харкові у квітні (ФОТО)

Крім вартості оренди орендарям потрібно сплачувати комунальні послуги

Ціни на довгострокову оренду однокімнатних квартир у Харкові стартують від 1500 грн. На вартість житла впливає район розміщення, наявність якісного ремонту та меблів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на моніторинг сайту оголошень OLX.

Журналісти порталу обрали три варіанти найдешевшої оренди однокімнатних квартир у різних районах міста. 

У Шевченківському районі пропонується в оренду однокімнатна квартира покращеного планування з двома балконами. Поблизу є дві станції метро - Наукова та Ботанічний сад. Загальна площа квартири - 37 кв. м, площа кухні - 7 кв.м. Квартира розташована на 5 поверсі 9-поверхового будинку.

Вартість оренди - 1500 грн плюс комунальні послуги. 

У Салтівському районі пропонується в оренду однокімнатна квартира з капітальним ремонтом на 2 поверсі 9-поверхового будинку. Площа квартири - 33 кв.м, площа кухні - 9 кв.м. До метро - 7 хвилин на громадському транспорті. Автор оголошення вказав, що у квартирі є вся необхідна техніка та меблі. Поряд є школа та супермаркет. 

Вартість оренди - 1500 грн плюс усі комунальні послуги. 

У Немишлянському районі здають в оренду однокімнатну квартиру на 4 поверсі 5-поверхового будинку. Загальна площа квартири - 33 кв.м, площа кухні - 6 кв.м. У квартир є холодильник, плита, пральна машина і мікрохвильова піч. 

Автор оголошення вказав, що квартира повністю укомплектована необхідними меблями та технікою. Вартість оренди - 1800 грн, додатково потрібно сплачувати комунальні послуги. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ціни на довгострокову оренду житла в Харкові стартують від 1000 грн. Така вартість актуальні для оренди кімнат у комунальних квартирах чи гуртожитках та малогабаритних квартир. Переглянути фото пропозицій оренди можна за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися