У Харківській області перевірок стане більше: що почнуть контролювати

Про результати перевірок повідомлятимуть на сайтах органів місцевого самоврядування

У Харківській області у березні фіксували значне збільшення кількості хворих на COVID-19. Протягом березня 2023 року в Харківській області зареєстровано 1667 випадків захворювання на COVID-19, за першу декаду квітня 2023 року - 904 випадки відповідно, кожного дня реєструються підтверджені випадки й в Богодухівському районі.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Богодухівської міської ради.

Згідно з Планом роботи Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області на 2023 рік передбачено здійснення нагляду за дотриманням суб’єктами господарювання вимог протиепідемічних заходів, спрямованих на протидію поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) протягом карантину, встановленого Кабміном. Богодухівське районне управління Держпродспоживслужби у Харківській області повідомило, що відновлюється проведення моніторингових відвідувань суб’єктів господарювання щодо дотримання ними вимог протиепідемічних заходів, спрямованих на протидію поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19).

Про результати перевірок повідомлятимуть на сайтах органів місцевого самоврядування. 

“Наголошуємо, що дотримання простих рекомендацій стосовно організації протиепідемічних заходів COVID-19 допоможе зберегти не тільки здоров'я, але й життя, як ваше, так і оточуючих”, - зазначили у Богодухівському районному управлінні.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові та області перевірили якість харчових продуктів. Дізнатися про результати перевірки можна за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися