Американські благодійники направили на Харківщину медпрепарати: хто може отримати ліки

На Харківщину передали 55 палетів медикаментів

У Харківську область надійшла гуманітарна допомога для медзакладів регіону. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов розповів, що допомогу направила американська благодійна організація Direct Relief, за сприяння благодійного фонду народного депутата Євгена Пивоварова.

Олег Синєгубов зазначив, що отриманий гуманітарний вантаж зараз дуже необхідний лікарням та пацієнтам регіону. “Ці медпрепарати на безоплатній основі за рецептами лікарів зможуть отримати всі пацієнти відповідних закладів охорони здоров’я міста та області”, – сказав Олег Синєгубов.

Загалом від американської благодійної організації Direct Relief до Харківської області надійшло 55 палетів медикаментів – 72 найменувань, серед яких кардіологічні, гіпер- та гіпотонічні, сечогінні, імуномодулюючі, діабетичні, протипухлинні, знеболювальні, нейролептичні, гормональні, міорелаксанти та інші препарати. Крім ліків медзакладам регіону також передадуть спеціалізований одяг, обладнання, маски, спиртові серветки та інші витратні медичні матеріали.

Директор Департаменту охорони здоров’я ХОВА Максим Хаустов розповів, що лікарські препарати надійдуть до міських та обласних закладів охорони здоров'я і будуть передані пацієнтам як на первинній ланці, так і на рівні лікарень, де буде здійснюватися розподіл. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові деякі громадяни можуть отримати особливу допомогу




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися