У Харкові проводять рейди у закладах торгівлі: подробиці

Рятувальники вручили пам'ятки з правилами безпеки життєдіяльності та номерами виклику служб екстреного реагування

У середу, 19 квітня, фахівці Відділу запобігання надзвичайним ситуаціям по Київському району Харківської міської територіальної громади провели просвітницькі заходи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області.

Рейди провели з метою навчання працюючого персоналу в торговельних закладах району правилам безпеки життєдіяльності та алгоритму дій у разі отримання сигналу “Повітряна тривога”.

Фахівці ДСНС також поспілкувались з працівниками з питань мінної безпеки, нагадали про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у службових приміщеннях, роз’яснили порядок використання первинних засобів пожежогасіння, розповіли про те, як проводити евакуацію з палаючої будівлі та довели алгоритм дій у випадку виявлення як сучасних, так і застарілих вибухонебезпечних предметів.

По завершенню бесіди усім співрозмовникам рятувальники вручили пам'ятки з правилами безпеки життєдіяльності та номерами виклику служб екстреного реагування.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області продовжують контролювати ціни на лікарські засоби, які беруть участь в урядовій програмі “Доступні ліки”.

За березень 2023 року опрацювали інформацію від 360 аптечних закладів, проаналізували понад 50,3 тис. цін на лікарські засоби щодо дотримання вимог законодавства у сфері ціноутворення. Порушень державної дисципліни цін не встановлено. В управлінні нагадали суб’єктам господарювання, які здійснюють діяльність на фармацевтичному ринку, що за недотримання процедури формування, встановлення та застосування роздрібних цін на лікарські засоби, вартість яких підлягає реімбурсації, передбачені адміністративно-господарські санкції.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися