На Харківщині реалізують пілотний проєкт ЄС: що відомо

Іноземним партнерам розповіли про особливості роботи поліцейських в умовах воєнного стану

Представники Консультативної місії Європейського Союзу в Україні відвідали підрозділ поліції в деокупованому місті Ізюм. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

Начальник Ізюмського районного управлення поліції Дмитро Грінчак показав іноземним партнерам особливості роботи поліцейських в умовах воєнного стану. 

Учасники зустрічі обговорили: 

  • виклики, які виникають перед поліцейськими після деокупації,

  • особливості співпраці поліції з місцевою громадою, прокуратурою та іншими правоохоронними органами.

Керівниця операційного департаменту КМЄС Лін Шихан високо оцінила надзвичайну мужність працівників поліції та запевнила у солідарності ЄС перед обличчям жорстокої агресії, що триває з боку Росії.

Крім того, вона наголосила, що КМЄС планує реалізувати пілотний проєкт з підтримки правоохоронних органів та громади в Ізюмі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Балаклійській міській раді повідомили про реалізацію експериментального проєкту відповідно до постанови Кабінету міністрів України № 248. Відповідно до постанови передбачено безплатне надання на базі Спеціалізованого Трускавецького санаторію “Батьківщина” та Спеціалізованого Миргородського санаторію “Слава” наступних соціальних послуг: 

  • стаціонарного догляду;

  • притулку;

  • підтриманого проживання;

  • соціальної адаптації.

Реалізація проєкту фінансує держава. Дізнатися, хто може скористатися вказаними послугами, та куди звертатися, щоб отримати соціальну допомогу, можна за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися