На тимчасову переправу в Харківській області витратять понад 21 млн грн

Термін виконання робіт - з 28 березня 2023 року по 28 квітня 2023 року

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області уклала угоду з ТОВ “Спільне  Українсько-німецьке підприємство “Автострада” про зведення тимчасової переправи. Вартість робіт становить 21,3 млн грн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на моніторинг сайту “Прозорро” Харківським антикорупційним центром.

Договір уклали без проведення торгів. Відповідно до документа, буде облаштована тимчасова переправа на автомобільній дорозі загального користування державного значення у Харківській області. Термін виконання робіт - з 28 березня 2023 року по 28 квітня 2023 року. Однак договір уклали лише 14 квітня, тож уже за тиждень роботи з будівництва переправи мають закінчити. Договір в системі “Прозорро” не завантажений. Також не вказано, на якій саме дорозі буде облаштована переправа. 

Директором фірми підрядника є колишній керівник Служби автомобільних доріг у Черкаській області Владислав Демиденко. Бенефіціар – Максим Шкіль. Ця фірма входить до топпідрядників Укравтодору.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Службу автомобільних доріг трансформовано у Службу відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області. У зону відповідальності Служби входять: транспортна інфраструктура, будівництво і реконструкція житлових об’єктів, об’єктів соціальної сфери, громадського призначення, ЖКГ, енергетичної інфраструктури, захисних споруд тощо.

Спеціалісти служби працюють над збором та аналізом інформації про спричинені російською агресією руйнування та потреби у відновленні в кожній окремо взятій області.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися