У Харківській області реалізують ефективну програму

Учасники програми отримають приємні подарунки

У місті Балаклія стартує реалізація проєкту “Психологія незламності”, який отримав багато позитивних відгуків в с. Гусарівка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

Реалізація даного проєкту відбуватиметься ГО “Звичайні люди”, за підтримки Гуманітарної організації Lifting Hands International за сприяння Балаклійської міської військової адміністрації.

Даний проєкт працюватиме за трьома програмами:

  • “Програма для тих, хто зазнав утрати” - ведуча: Олена Рибалко - член Міжнародної асоціації психотерапевтів у темі горя та втрати, психотерапевт, арттерапевт, психосоматолог.

  • “Простір для дітей” - ведуча: Анна Тархова - дитячий психолог, педагог, арттерапевт, автор трансформаційних ігор. Також працює за темою взаємовідносин дітей та батьків.

  • “Психологічна підтримка жінок під час війни” - ведуча: Тетяна Голубнича - психолог з медичною освітою арттерапевт, автор трансформаційних ігор, тілесний терапевт, психосоматолог.

Зустрічі проводитимуть щосуботи об 11:30 у приміщенні Балаклійського міського клубу селища Нафтовиків за адресою: м. Балаклія, вулиця Оксани Петрусенко, 22.

Перша зустріч відбудеться 22 квітня 2023 року об 11:30.  

Кожного учасника програми очікують приємні подарунки від спонсорів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у деяких громадах Харківської області у період з 19 по 26 квітня надаватимуть безплатні консультації лікарі. Виїзні прийоми спеціалістів організовані у Балаклійській, Старосалтівській та Ізюмській громадах. Детальніше про графіки прийому лікарів читайте за посиланням

https://t.me/balakleyamer/3272




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися