Де на Харківщині можна пройти медичне обстеження

Жителі однієї з громад можуть отримати безплатні ліки

У деяких громадах Харківської області у період з 19 по 26 квітня надаватимуть безкоштовні консультації лікарі. Виїзні прийоми спеціалістів організовані у Балаклійській, Старосалтівській та Ізюмській громадах, повідомляють "Коментарі. Харків".

У КНП “ЦМЛ Піщанської Богоматері” з 19 квітня проводить прийом лікар психіатр “Обласної психіатричної лікарні” міста Кропивницький. В адміністрації лікарні зазначили, що жителі громади можуть отримати консультацію з 19 по 22 квітня 8:00 - 14:00.

“Всіх,  хто потребує консультації та лікування у даного спеціаліста, просимо звертатись до приймального відділення КНП “ЦМЛ Піщанської Богоматері”. При собі мати: документи, які посвідчують особу, медичні висновки, довідки, результати обстежень та інші медичні документи”, - повідомили у лікарні.

У Балаклійській громаді 22 та 23 квітня в АЗПСМ та АЗПСМ №2 с.Петрівське відбудеться прийом лікарів-спеціалістів: кардіолога, терапевта, гінеколога, уролога, ЛОР, невропатолога, ендокринолога, хірурга, психолога, дерматолога, педіатра, УЗД-діагностика. 

Лікарі прийматимуть: 

  • 22 квітня - з 11:00 до 18:00

  • 23 квітня 2023 року (АЗПСМ №2) - з 9:00 до 13:00. 

“Також лікарі нададуть електронні направлення до профільних спеціалістів та безплатні ліки за потребою”, - повідомили у Балаклійській міській раді.

У Старосалтівській громаді 24 - 25 квітня організують прийом пацієнтів консультативною бригадою лікарів "Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" міста Харкова у складі: кардіолога, невропатолога, УЗД-діагноста, педіатра, гінеколога.

Лікарі прийматимуть 24-25 квітня з 8:00 до 17:00 в  с. Хотімля у приміщенні ФАПу,  26 квітня з 8:00 до 17:00 с. Зарічне у приміщення Будинку Культури.

Пацієнтам обов'язково мати при собі паспорт.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що американські благодійники направили у Харківську область медичні препарати.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися