Де на Харківщині завтра будуть відключати світло

Обмеження електропостачання застосують з 11:00

У громадах Харківської області тривають роботи з відновлення та ремонту електромереж, через що тимчасово обмежують електропостачання. Мереф’янське районне відділення АТ “Харківобленерго” повідомило про обмеження, заплановані на 21 квітня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мереф'янської громади. 

21 квітня 2023 року з 11-00 до 14-00 у зв’язку з проведенням ремонтних робіт відбудеться відключення електроенергії у селі Олександрівка.

“Усі питання споживачі можуть з'ясувати за номером телефону 063-05-40-413 (кол-центр)”, - зазначили у пресслужбі громади.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що ремонтні бригади НЕК “Укренерго” завершили аварійно-відновлювальні роботи на енергооб’єктах центрального регіону. У НЕК “Укренерго” розповіли, що всі обмеження споживання, які були введені у Київській, Житомирській, Харківській областях через пошкодження обладнання під час масованої ракетної атаки ворога 9 березня, знято.  В інших регіонах обмежень у мережах “Укренерго”, які б призводили до необхідності обмеження споживання, також немає. “Щиро дякуємо нашим литовським колегам за надану допомогу!”, - наголосили в “Укренерго”. 

А у Чугуївському районі енергетики відремонтували високовольтну лінію та підстанцію 35 кВ, які були пошкоджені внаслідок бойових дій. Спеціалістам “Харківобленерго” допомагали військовослужбовці з безпілотниками та сапери. Завдяки дрону ЗСУ вдалося обстежити електромережу та виявити пошкоджені ділянки. Інженери за допомогою машини для розмінування дистанційно знешкодили вибухонебезпечні предмети під лінією електропередачі. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися