У Харківській області збільшили кількість рахунків за газ

Споживачі можуть отримувати квитанції на оплату газу на електронну адресу

Клієнти АТ ""Харківгаз" можуть отримати рахунок за розподіл газу на електронну пошту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби компанії. 

У “Харківгазі” розповіли, що щомісяця надають своїм клієнтам друковані рахунки за розподіл газу. Однак, ті споживачі, які не отримали рахунок, або тимчасово не проживають у будинку, можуть отримати платіжку на свою електронну адресу.

Для цього потрібно відправити запит на отримання рахунку на електронну адресу центру обслуговування клієнтів відповідного відділення АТ “Харківгаз”:

“У запиті потрібно зазначити номер особового рахунку за розподіл газу (10-ти значний код, що розпочинається з цифр 132), ПІБ власника житла, адресу та електронну адресу, на яку споживач бажає отримати електронний рахунок”, - зазначили у компанії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що лише за перші п’ять днів квітня понад 211 тисяч домогосподарств Харківщини передали показання своїх газових лічильників. Щоб передати інформацію, споживачі використовували один зі зручних варіантів – сервіси my.gas.ua Газопостачальної компанії “Нафтогаз України”, місцеві контакт-центри та Центри обслуговування клієнтів. У компанії наголосили, що забезпечення фактичного обліку та вчасна оплата за послуги з розподілу газу – гарантія повноцінного функціонування газорозподільної системи.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися