У Харкові продовжують контролювати підприємців

Комунальники продовжують наводити лад на вулицях та у дворах міста

У Харкові підприємцям нагадали про адміністративну відповідальність за неправильне поводження з виробничими відходами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Директор КП “Комплекс з вивозу побутових відходів” Олексій Артикуленко зазначив, що працівники підприємства продовжують запобігати випадкам незаконного викидання підприємцями виробничих відходів у контейнери-бункери, встановлені для збирання побутових відходів харків’ян. “І я ще раз хочу нагадати підприємцям про адміністративну відповідальність за такі дії”, - зазначив Олексій Артикуленко.

Також у компідприємстві розповіли, що з 13 по 19 квітня вивезли понад 50 тис. куб. м побутових відходів - було вивезено 41,7 тис. куб. м ТПВ та 8,4 тис. великогабаритних відходів. 

За словами директора підприємства, комунальники продовжують наводити лад на вулицях та у дворах. Він подякував харків’янам, які у цей непростий час оплачують послуги підприємства, а також повідомив про зменшення кількості випадків неправильного паркування особистого автотранспорту біля сміттєвих контейнерів. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові тривають весняні роботи - бригади КП "Шляхрембуд" продовжують наносити  дорожню розмітку. Днями розмітку відновили на вулицях Генерала Удовиченка,  Культури, Полтавський Шлях та Салтівське шосе. Усього з початку сезону дорожники розмітили 26 тис. кв. м території. Зокрема, комунальники нанесли понад 150 км осьових ліній та розмітили 4,4 тис. кв. м пішохідних переходів. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися