На Харківщині діятимуть безплатні спецрейси: подробиці

Спецрейси працюватимуть два дні

У Харківській області готуються до проведення поминальних днів. У частині громад кладовища закриті для відвідування. А там де, проведення поминальних днів дозволили, організовують автобусні маршрути до кладовищ. Так, у Богодухівській громаді тимчасово діятимуть спецрейси. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Богодухівської міської ради.

У поминальні дні, 23 та 24 квітня, міська рада організовує безплатні рейси до міського кладовища. Автобус курсуватиме щогодини за маршрутом: від будинку культури до міського кладовища.

Час руху автобуса:

  • 23.04. – з 9-00 до 16-00;

  • 24.04. – з 9-00 до 12-00.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у 2023 році поминальні дні триватимуть з 23 по 25 квітня. Похід на цвинтар на Радоницю може бути небезпечним, адже скупчення людей – потенційна ціль для ворога. У Мереф’янській громаді без обмежень можна буде потрапити на всі кладовища в поминальні дні. Відвідування дозволено, але людям радять не втрачати пильності та бути уважними.

“Як правило, у поминальні дні на кладовищі йдуть великою родиною, а в цей раз нехай підуть одна-дві людини. Щоб не було масового зібрання людей, як це зазвичай заведено в ці дні. Враховуючи воєнний стан в Україні максимально скоротіть час перебування на кладовищі”, - порадили жителям громади.

У Службі порятунку порадили: не створювати скупчення на цвинтарях або в храмах; не влаштовувати на кладовищі застілля, не вживати алкогольні напої, адже в країні триває війна, тож варто завжди бути насторожі; не нехтувати сигналами “Повітряна тривога”.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися