Як у Харкові ремонтують будинки після обстрілів (ФОТО)

Спеціалісти ремонтують перекриття, системи опалення та водопостачання тощо

У Харкові тривають роботи з ліквідації наслідків ворожих обстрілів. Спеціалісти ремонтують житлові об'єкти у різних районах міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У Холодногірському районі триває відновлення житлового будинку на вул. Великій Панасівській, який зазнав руйнувань під час обстрілів. Фахівці АТ “Житлобуд-2” почали ремонт покрівлі, відновлюють балкони та під’їзд.

У Немишлянському районі підрядна організація АТ “Житлобуд-1” відновила житловий будинок на вул. Амосова, який був частково зруйнований внаслідок влучання снаряда. У будинку відремонтували конструктив, перекриття, системи опалення та водопостачання, утеплили фасад у зруйнованих квартирах. Також робітники замінили вікна у квартирах та на сходових клітинах під'їздів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що громадські організації, які сприяють відновленню та розвитку деокупованих територій, можуть отримати грант. За інформацією Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, грантовий конкурс оголосила громадська організація “ІСАР Єднання” за підтримки USAID.

Цільовими районами реалізації проєктів є громади, які включені в перелік постраждалих територій згідно з Наказом Мінреінтеграції. Максимальна та мінімальна сума гранту не зазначається. Орієнтовно вона становитиме до 5 млн грн. Заявки приймають до 18:00 31 травня 2023 року.

Детальніше ознайомитися з умовами отримання гранту та на які потреби громади першочергово спрямований грант, можна за посиланням




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися