У Харкові відновили важливий пункт, пошкоджений ворожими обстрілами

Газовики повністю замінили шафовий газорегуляторний пункт для безперебійного газорозподілу

Спеціалісти  АТ “Харківміськгаз” замінили газорегуляторний пункт у Київському районі, пошкоджений у результаті бойових дій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

У компанії розповіли, що пункт був пошкоджений рік тому ворожими обстрілами. Щоб зберегти постачання газу в мікрорайоні, фахівці “Харківміськгазу” оперативно усунули аварійну ситуацію та заварили отвори від уламків снаряда.

У компанії розповіли, що газовики повністю замінили шафовий газорегуляторний пункт для безперебійного газорозподілу. Завдяки автоматизованій роботі регуляторів тиску нова шафа здатна забезпечувати стабільність тиску в мережі. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про особливості постачання газу під час опалювального сезону та підготовку до наступного. В умовах активних бойових дій опалювальний сезон на території Харкова та області стартував вчасно та закінчився до середини квітня. Фахівці “Харківгазу” та “Харківміськгазу” зробили усе, щоб забезпечити теплом мешканців Харкова та області, попри регулярні ворожі обстріли та пошкодження об'єктів газової інфраструктури.

У зоні ліцензійної діяльності газорозподільних компаній Харківщини тепло подавалося до лікарень та амбулаторій. Школи та дитячі садки не працювали у зв’язку з активними бойовими діями на території регіону.

Зокрема, 556 топкових котелень бюджетних установ та 316 котелень теплопостачальних підприємств міста та області безперебійно забезпечували блакитним паливом.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися