Що відомо про особливості постачання газу в Харкові та області

Лише за перший квартал було відновлено подачу газу до 15500 осель регіону

В АТ “Харківгаз” розповіли про особливості постачання газу під час опалювального сезону та підготовку до наступного. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ “Харківгаз”. 

В умовах активних бойових дій опалювальний сезон на території Харкова та області стартував вчасно та закінчився до середини квітня. Фахівці “Харківгазу” та “Харківміськгазу” зробили усе, щоб забезпечити теплом мешканців Харкова та області, попри регулярні ворожі обстріли та пошкодження об'єктів газової інфраструктури. 

У зоні ліцензійної діяльності газорозподільних компаній Харківщини тепло подавалося до лікарень та амбулаторій. Школи та дитячі садки не працювали у зв’язку з активними бойовими діями на території регіону.

Зокрема, 556 топкових котелень бюджетних установ та 316 котелень теплопостачальних підприємств міста та області безперебійно забезпечували газопостачанням.

До того ж фахівці АТ “Харківміськгаз” та АТ “Харківгаз” цілодобово підтримували безаварійну роботу газорозподільної системи, локалізовували та ліквідовували наслідки ворожих обстрілів та повертали газопостачання родинам Харківщини. Лише за перший квартал було відновлено подачу газу до 15500 осель регіону.

Після закінчення опалювального сезону газовики розпочали підготовку газової інфраструктури до майбутнього сезону 2023/2024. Зараз пріоритетними напрямками в роботі для АТ “Харківгаз” та АТ “Харківміськгаз” є:

  • проведення контрольно-приладового обстеження газопроводів,

  • модернізація, реконструкція та заміна морально застарілих газопроводів та споруд на них, а також технологічного обладнання. 

Крім цього, газорозподільні компанії зосереджуються на ремонтно-відновлювальних роботах на об'єктах, пошкоджених внаслідок обстрілів і бойових дій.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що клієнти АТ "Харківгаз" можуть отримати рахунок за розподіл газу на електронну пошту.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися