В одній з громад на Харківщині змінять графік руху громадського транспорту

У громаді збільшать кількість маршрутних таксі

У деокупованих громадах Харківської області відновлюють маршрути громадського транспорту. У Куп'янській громаді перевізник вирішив збільшити кількість транспортних засобів на маршрутах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Куп'янської міської військової адміністрації. 

У міськадміністрації розповіли, що перевізник ФОП Змієвський поінформував про впровадження додаткових маршрутних таксі з 26 квітня 2023 року.

picture

Питання відновлення курсування громадського транспорту у Куп'янській громаді надзвичайно актуальне. Приміром жителі громади просять пустити автобус з Ківшарівки до Куп'янська-Вузлового через Курилівку. “Люди давно вже про це просять. Обіцяли подумати над цим питанням, але автобуса й досі немає”, - зазначила дописувачка Людмила Глушко на сторінці Куп'янської міської військової адміністрації у Facebook.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Богодухівській громаді тимчасово діяли спецрейси. У поминальні дні, 23 та 24 квітня, міська рада організувала безплатні рейси до міського кладовища. Автобус курсував щогодини за маршрутом: від будинку культури до міського кладовища.

У 2023 році поминальні дні тривають з 23 по 25 квітня. Похід на цвинтар на Радоницю може бути небезпечним, адже скупчення людей – потенційна ціль для ворога. У Мереф’янській громаді без обмежень можна буде потрапити на всі кладовища в поминальні дні. Відвідування дозволено, але людям радять не втрачати пильності та бути уважними. Також людям не варто нехтувати сигналами “Повітряна тривога”.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися