Ігор Терехов на відпочинку? Де знаходиться мер Харкова

У Харківській міській раді підтвердили, що Ігор Терехов перебуває за кордоном

Колишній депутат Харківської міської ради Дмитро Маринін повідомив, що голова Харківської міської ради Ігор Терехов перебуває на відпочинку в Іспанії. Портал "Коментарі. Харків" звернувся до міської ради з проханням роз'яснити ситуацію та повідомити, де знаходиться мер Харкова.

Директор департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Юрій Сідоренко підтвердив, що очільник Харкова зараз знаходиться за кордоном. “Ігор Терехов разом з двома відомими мерами великих міст України перебуває у поїздці, яку організувала агенція USAID. Ігор Терехов знаходиться у Сполучених Штатах Америки, де передбачені зустрічі з серйозними та поважними людьми, які керують не тільки Сполученими Штатами, а й, мабуть, світовою політикою. Ні в якій Іспанії він не перебуває і не збирався”, - зазначив директор Департаменту.

Юрій Сідоренко підкреслив, що Ігор Терехов перебуває у службовому відрядженні разом з очільниками інших міст України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли про орієнтовну суму, яка потрібна для відновлення Харкова. За словами мера Харкова Ігоря Терехова, потрібно близько 9 млрд євро. “Звичайно, ця сума непідйомна навіть для такого мегаполіса, як Харків. Тому ми розраховуємо на підтримку наших міжнародних партнерів, а також на співпрацю з фінансовими інституціями”, - наголосив очільник міста Ігор Терехов.  Він зазначив, що зараз міська влада, за підтримки Офісу Президента України, вкладає кошти у відбудову Харкова. У 2022 році у Харкові було відновлено 200 житлових будинків, зараз відновлювальні роботи проводять у 50 будівлях.




Ruslan

28 квітня 2023, 07:53

На обмін цього ждуна....

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися