У Харківській області зростуть тарифи на теплову енергію: хто платитиме більше

Переглянули тарифи на теплову енергію для бюджетних установ

У Зміївській міській раді розглянули питання тарифів на теплову енергію. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби міської ради.

На засіданні виконавчого комітету Зміївської міської ради, 24 квітня, розглянули коригування тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії, які надаються КП "Зміїв-тепло". Було вирішено підвищити вказані тарифи.

Начальник відділу з питань житлово-комунального господарства, екології та благоустрою населених пунктів Зміївської міської ради Валерій Голосняк пояснив, що у зв'язку з тим, що ціна на газ підвищилася, виноситься рішення про підвищення тарифу для бюджетних установ. “Це стосується подачі гарячої води у Зміївський геріатричний будинок. Новий тариф становитиме: без ПДВ – 6,941 грн/Гкал, з ПДВ – 8,329 грн/Гкал”, – розповів начальник відділу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові завершився найскладніший за всю історію опалювальний сезон і стартувала підготовка до нового. Журналісти порталу “Коментарі. Харків” звернулися до КП “Харківські теплові мережі” з питанням, чи планується перегляд тарифів на централізоване теплопостачання та гаряче водопостачання у 2023 році. У “ХТМ” повідомили, що на період дії воєнного стану та протягом шести місяців після його скасування чи завершення діє мораторій на підвищення тарифів на теплову енергію. Зараз у Харкові застосовуються тарифи на централізоване опалення та гарячу воду, які діяли станом на 24.02.2022 року.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися