Де на Харківщині у середу можна отримати гуманітарну допомогу

Гуманітарну допомогу видаватимуть у Балаклійській та Мереф'янській громадах

У середу у деяких громадах видаватимуть гуманітарну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мереф'янської громади та Балаклійської міської ради

У середу, 26 квітня, відбудеться видача гуманітарної допомоги жителям Мереф'янської громади та ВПО, що зареєстровані на території громади. Допомогу можуть отримати громадяни виключно 1954, 1955, 1956, 1957 років народження.

“Видача відбуватиметься у порядку живої черги! При собі мати оригінал паспорта (ID-паспорт, обов'язково із довідкою про місце реєстрації) та довідку ВПО”, - пояснили у міській раді.

Допомогу можна буде отримати з 09:00 до 13:00 за адресою: м. Мерефа, вул. Дніпровська 185.

У Балаклії 26 квітня у церкві “Світло Євангелія” (вул. Соборна, 22/1) видаватимуть гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів. Допомогу видаватимуть з 10:00 за підтримки БФ “Ангели спасіння”.

“Запрошуємо жителів, які мешкають за наступними адресами: вул. Чкалова, вул., в’їзд Миру, в’їзд, туп., пров. Привокзальний, вул. 40 Років Перемоги, вул. П. Азаренка, пров. Залізничний, пров. Полковий, вул. Геологічна, вул. Вторчерметівська”, - наголосили у міській раді. Отримувачі гуманітарної допомоги повинні мати паспорт. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителів Харківської області забезпечують не тільки харчовими продуктами та речами першої потреби, а й необхідною допомогою для людей з обмеженими можливостями. Печенізька громада отримала гуманітарну допомогу для людей з особливими потребами. Громада отримала інвалідні візки, ходунки, милиці, тростини для опори.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися