Який спосіб ремонту доріг вважають найкращим під час воєнного стану

На дорогах виконують аварійний ямковий ремонт гарячим асфальтобетоном

У Харківській області проводиться експлуатаційне утримання доріг. У фокусі спеціалістів дорожніх служб - ямковий ремонт. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області. 

На державних дорогах Харківщини продовжується аварійний ямковий ремонт гарячим асфальтобетоном. У службі зазначили, що це найкращий спосіб привести дороги до ладу під час воєнного стану.

Підрядні організації ліквідували ямковість на наступних дорогах державного значення:

  • Т-21-21 Лозова – Близнюки – Барвінкове – Велика Комишуваха

  • Т-21-10 Шевченкове – Балаклія – Первомайський – Кегичівка

  • Р-79 /М-18/ – Сахновщина – Ізюм – Куп‘янськ – КПП “Піски”

  • М-18 Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта.

“Також було проведено прибирання доріг від нанесеного ґрунту та сміття, очищення водопропускних лотків, герметизація швів та тріщин асфальтобетонного покриття. До робіт було залучено 26 бригад”, - розповіли у службі.

Щодо ремонту асфальтобетонного покриття на двох ділянках автомобільної дороги T-21-10 у Балаклійській міській раді повідомили, що спеціалісти виконують наступні роботи: 

  • від міста Балаклія до села Яковенкове будуть відремонтовані 3 найбільш пошкоджені ділянки загальною протяжністю 1200 м;

  • розпочатий ремонт автодороги від села Байрак до села Гусарівка.

“Проведення ремонтних робіт заплановано і на інших напрямках Балаклійської громади, про що буде повідомлятися додатково”, - розповіли у Балаклійській міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що відбувалося на дорогах Харкова після Великодня.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися