Хто збагатився на ремонті доріг у Харківській області

При ремонті доріг використовували значно менше асфальтобетонної суміші, ніж вказано в документах

У Харківській області слідчі повідомили про підозру керівнику товариства з обмеженою відповідальністю.Йому інкримінують заволодіння бюджетними коштами через порушення технології при проведенні ремонту дороги місцевого значення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області. 

У поліції повідомили, що 39-річний порушник з 2018 року очолював підприємство, що займається будівництвом доріг. Було встановлено, що у серпні 2018 року між підприємствами був укладений договір на проведення поточного ремонту автомобільної дороги загального користування місцевого значення Моначинівка-Прилютове в Харківській області. 

Керівник ТОВ організував виконання робіт з влаштуванням вирівнювального шару з асфальтобетонної суміші таким чином, що кількість використаної суміші була значно меншою, ніж вказано в офіційному акті приймання виконаних будівельних робіт. У результаті директор підприємства отримав гроші за роботи, які фактично виконані не були. 

За тією ж схемою зловмисник збагатився при виконанні поточного ремонту автомобільних доріг загального користування місцевого значення Вільшана-Новоєгорівка та Тавільжанка-Петропавлівка.

Своїми протиправними діями чоловік спричинив матеріальний збиток державі на суму понад 2,3 млн грн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові комунальне підприємство закупило будівельні матеріали без проведення торгів. Йдеться про угоду КП “Харківспецбуд” з ТОВ “Гранд Торг-Ресупс” на придбання бруса вартістю 84993 грн.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися