У Харкові КП переплатило за будівельні матеріали: що відомо

Компідприємство закупило 410 штук бруса

У Харкові комунальне підприємство закупило будівельні матеріали без проведення торгів.Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на моніторинг сайту “Прозорро”, виконаний Харківським антикорупційним центром. 

Йдеться про угоду КП “Харківспецбуд” з ТОВ “Гранд Торг-Ресупс” на придбання бруса вартістю 84993 грн. Відповідно до угоди, компідприємство придбало 410 штук бруса розміром 4000*150*25. Вартість одного брусу становить 207,3 грн.

При цьому вартість такого ж будівельного матеріалу в інтернет-магазинах варіюється від 60 до 160 грн за штуку. У ХАЦ повідомили, що ТОВ “Гранд Торг-Ресупс” лише зараз почав виходити на закупівлі. І наразі бере участь в кількох тендерах.

Директором та засновницею є Наталія Гордієнко. Фірма зареєстрована у будівлі на вул. Тобольській, 42. В одному з тендерів ця фірма відзначила, що орендує приміщення складу у ТОВ “Будівельні технології Харків”. Фірма створена цього року і записана на Ольгу Божко.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у березні 2023 року Малоданилівська селищна рада Харківської області підписала угоду з ПП "Камелія" про отримання послуг з озеленення територій та утримання зелених насаджень. Інформація про угоду розміщена на сайті “Держзакупівлі.онлайн”. Послуги з благоустрою території, а саме озеленення та утримання зелених насаджень в належному стані на території Малоданилівської селищної ради Харківської області мають надаватися до 31.12.2023 року. Вартість робіт становить 99 тис. грн. Закупівля була проведена без використання електронної системи.




Татьяна

27 квітня 2023, 07:29

Прочитала,что в Харькове объявили конкурс на застройку Сев.Салтовки.Приглашаются архитекторы и пр.специалисты.Наверное, будут участники, которым за 60 и более?Ведь тех,кто помоложе ,кто не попал под мобилизацию,не смогут принять участие в этом конкурсе,разве что женщины!?так же?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися