Комунальників у Харкові забезпечили сучасними засобами захисту

Для працівників підприємства придбали зручні сучасні протигази з переговорними пристроями

Комунальное підприємство “Харківводоканал” придбало сучасні засоби індивідуального захисту. Засобами забезпечили співробітників управління артезіанського водопроводу та насосних станцій комплексу “Харківводопостачання”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби комунального підприємства.  

За словами начальника управління Олександра Черняєва, сучасні індивідуальні засоби захисту отримали всі працівники насосних станцій, які працюють із реагентами.

Олександр Черняєв розповів, що для спеціалістів водопостачальних об'єктів, які беруть участь у технологічному процесі очищення води, придбали нові зручні сучасні протигази з переговорними пристроями. Такі засоби дозволять, з одного боку, ефективно працювати з реагентами та забезпечувати містян якісною водопровідною водою, а з іншого - убезпечити працівників підприємства і створити для них більш комфортні умови роботи.

“Наші співробітники – найцінніший ресурс підприємства. І ми в першу чергу дбаємо про їхню безпеку, належні умови праці і звичайно, збереження здоров'я”, - наголосили у КП “Харківводоканал”. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що з початку року спеціалісти групи технічного нагляду управління безпеки перевірили проведення ремонтних робіт на 100 аварійних ділянках мереж водопостачання та водовідведення.

Головною метою проведення технічних наглядів є перевірка дотримання проєктної документації, а також обсягів, матеріалів та якості виконання робіт. Спеціалісти насамперед контролюють всі заміни та перекладки на водопровідних та каналізаційних трубопроводах.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися