Коли та де у Харківській області проводять особливі зустрічі для жінок

Участь у заходах безплатна

У Балаклії відкрили локацію для жінок за ініціативи Міжнародного комітету Порятунку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. Відвідати локацію можна за адресою вул. Центральна, 16, 2 поверх. 

У ході роботи жінки можуть отримати спілкування, інформаційну та емоційну підтримку, психологічну допомогу, можливість повірити в себе.

Локація для жінок працює за наступним графіком:

  • щопонеділка, з 14.00 до 17.00 – прийом психолога (без попереднього запису),

  • щосереди, з 15.00 до 18.00 – групові тренінги спілкування та емоційної підтримки, індивідуальні консультації психолога (за попереднім записом),

  • щоп’ятниці, з 15.00 до 18.00 – групова робота у форматі арт-майстерні, індивідуальні консультації психолога (за попереднім записом).

"Участь у заходах безплатна, щиро запрошуємо всіх охочих. Записатися на тренінги можна за телефоном - 099 75 222 98 (Тетяна)", - наголосили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у міській дитячій поліклініці №12 Харкова відкрили кабінет психолога для надання допомоги дітям. У Департаменті охорони здоров'я розповіли, що кабінет оснащений наборами іграшок для розвитку, мозаїками, конструкторами, музичними інструментами, спортивним інвентарем, іграшками з ефектами ввімкнення світла, звуку та руху. Також там є книги, розмальовки, пісочниця з кінетичним піском, масажні килимки тощо.

Для дітей з особливими потребами заняття з психологом проводяться безплатно. Дітей навчають навичкам самообслуговування, також проводиться розвиток когнітивної сфери, мови, формування навичок ігрової діяльності.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися