Коли харків'янам чекати потепління: прогноз погоди

Синоптики прогнозують підвищення температури повітря у Харкові у четвер

На початку травня у Харкові прогнозують заморозки на поверхні ґрунту та місцями у повітрі. Однак поступово температура повітря у Харкові та області підвищиться, а в середині тижня вдень стовпчик термометра покаже понад 20 С. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології. 

У понеділок, 1 травня, у Харкові очікується мінлива хмарність, вночі - без опадів, вдень - без істотних опадів. Температура повітря вночі прогнозується в межах +5 +7 С, вдень +13 +15 С. 

У вівторок, 2 травня, у Харкові буде малохмарно, опадів не очікується. Синоптики прогнозують температуру повітря вночі +1 +6 С, заморозки на поверхні ґрунту та місцями у повітрі 0-3 С, а вдень 12 - 17 С тепла. 

У середу, 3 травня, температура повітря вночі становитиме 2 - 7 С тепла, також прогнозують заморозки. Вдень очікується 15 -20 С тепла.

У четвер, 4 травня, температура повітря вночі становитиме 4 - 9 С, вдень 17 - 22 С. 

У п'ятницю, 5 травня, синоптики прогнозують температуру повітря вночі в межах 5 - 10 С, вдень 15 - 20 С. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у квітні Харківська міська рада уклала договір на закупівлю футболок з принтом про Харків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на моніторинг сайту “Прозорро”. Відповідно до документів, розміщених на сайті, вартість послуги становить 90 000 грн за 150 футболок. Тож вартість однієї футболки обійдеться в 600 грн. Закупівля була проведена без використання електронної системи. Угоду підписали з ТОВ “РЕНАТ 2009”.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися