На що Харківська міська рада витратила майже 100 тис. грн

Одна футболка коштувала міській раді 600 грн

У квітні Харківська міська рада уклала договір на закупівлю футболок з принтом про Харків. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на моніторинг сайту “Прозорро”.

Відповідно до документів, розміщених на сайті, вартість послуги становить 90 000 грн за 150 футболок. Тож вартість однієї футболки обійдеться в 600 грн. Закупівля була проведена без використання електронної системи. Угоду підписали з ТОВ “РЕНАТ 2009”. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у квітні 2023 року комунальна установа “Харківський обласний центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” підписала угоду на придбання 50 штук статуеток Акула. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на моніторинг сайту “Держзакупівлі.онлайн”. В описі закупівлі вказано, що статуетки закуповують для проведення заходу серед ВПО з настільного тенісу 8 квітня 2023 року у м. Харків. Закупівлю провели без використання електронної системи, також на сайті немає документів до угоди. Вартість закупівлі 7100 грн (без ПДВ) - вартість однієї статуетки 142 грн (без ПДВ). Угоду підписано з ФОП Воскобойник Олег Олексійович.  А для проведення заходу з національно-патріотичного виховання 9 квітня 2023 року у м. Харків та ж сама комунальна установа закупила 75 статуеток Акула. Вартість статуеток склала 10 650 грн (без ПДВ), ціна однієї - 142 грн. Закупівля також пройшла без використання електронної системи. Договір підписано з ФОП Воскобойник Олег Олексійович.

Також “Коментарі.Харків” повідомляли, скільки коштувало озеленення одній з громад Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися