Що Ігор Терехов просив у представників уряду та мерів міст під час візиту в США

Серед питань сторони обговорювали надання Харкову модернізованих систем протиповітряної оборони

Харківській міський голова Ігор Терехов в ефір національного телемарафону розповів про результати візиту в США. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

За словами очільника Харкова, на зустрічах з представниками уряду США та мерами іноземних міст обговорювалися питання:

  • повоєнної відбудови Харкова,

  • залучення інвестицій,

  • надання Харкову модернізованих систем протиповітряної оборони, які, попри малу відстань до кордону з РФ, могли б захистити місто від атак.

За словами мера Харкова Ігоря Терехова, один із головних меседжів його поїздки до США - нагадати, що війна триває і українські міста потребують дієвої підтримки партнерів. Він зазначив, що дуже важливо розповідати про те, як Росія руйнує Харків та всю Україну, адже російські ЗМІ все це видають за фейки. “Тому один з основних меседжів - щоб органи місцевого самоврядування тиснули на своїх політиків, аби ті не забували, що в Україні йде війна. Важливо, щоб політики всіх країн підтримували Україну, підтримували зброєю, фінансами та політично”, - наголосив Ігор Терехов. 

Ігор Терехов розповів, що запросив усіх мерів, з якими спілкувався, до Харкова. Мери низки міст Сполучених Штатів Америки готові відвідати Харків, щоб на власні очі побачити масштаб руйнувань, завданих російським агресором. Ймовірно, мери деяких міст приїдуть у Харків влітку або восени і будуть допомагати місту. 

"Коментарі. Харків" повідомляли, на що Харківська міська рада витратила майже 100 тис. грн.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися