У “Харківобленерго” звернулися до жителів Харкова та області

Показання лічильників електроенергії за квітень прийматимуть до 3 травня

У АТ “Харківобленерго” звернулися до споживачів та нагадали про необхідність вчасно передавати дані приладів обліку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби компанії. 

Якщо вчасно не передати показання лічильників, вартість спожитої послуги буде розрахована на основі середньодобового, а не фактичного споживання електроенергії.

Показання лічильників треба передати протягом періоду, що починається за два календарні дні до кінця розрахункового місяця та закінчується на третій календарний день наступного розрахункового періоду (календарного місяця). Таким чином показання за квітень будуть прийматися до 3 травня включно.

У АТ “Харківобленерго” нагадали про інструменти передачі показань, якими можуть скористатися споживачі:

  • банер “Передача показів лічильника” на сайті компанії. Там  потрібно ввести дванадцятизначний особовий рахунок та показання засобу обліку;

  • мобільний додаток “Харенерго”;

  • особистий кабінет на сайті АТ “Харківобленерго”;  

  • Viber-бот. Щоб передати показання, потрібно відкрити додаток Viber, натиснути кнопку “Додати контакт” та відсканувати QR-код на сайті АТ “Харківобленерго”. Далі потрібно користуватися підказкам;

  • Telegram-бот. Відкрити додаток Telegram, у рядку “Пошук” набрати латинськими символами KharkivOblEnergobot або @Kooz2bot (без пробілів) та обрати потрібний канал. Після вибору боту відкриється діалог, який слід активувати, натиснувши кнопку “Start”;

  • кол-центр АТ “Харківобленерго”, який працює щоденно та цілодобово. Покази лічильника можна передати без з'єднання з оператором, через голосове меню самообслуговування.

АТ “Харківобленерго” закликало клієнтів своєчасно передавати показання та сплачувати за фактично спожиту електроенергію.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, де у Харківській області виникли проблеми зі світлом



Віктор

3 травня 2023, 15:30

Потрібен точний номер за світло дати показання Харківська обл.Чугуевський район.?

Віктор

3 травня 2023, 15:30

Потрібен точний номер за світло дати показання Харківська обл.Чугуевський район.?

Віктор

3 травня 2023, 15:28

Пришліть точний номер тел.,щоб передавати показ лічилника..в Харківска обл.Харківськиий р/н,Чугуевський р/ н пос.Борки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися