Ще в одній з громад Харківщини заборонили відпочивати на пляжах

У потенційних місцях відпочинку розмістять відповідну інформацію

У Харківських громадах проходить обговорення організації літнього відпочинку на воді. Деякі громади ухвалюють рішення про заборону відвідувати пляжі. Відповідне рішення ухвалили у Солоницівській селищній раді. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області. 

Питання підготовки місць відпочинку населення  на пляжах у разі дозволу розпочати купальний сезон розглянули під час чергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Солоницівської селищної ради. 

Після обговорення вирішили не відкривати місця масового відпочинку населення на пляжах через загрозу життю та здоров’ю населення під час воєнного стану. Щоб поінформувати населення громади про загрозу, у потенційних місцях відпочинку розмістять відповідну інформацію.

На початку квітня рішення не визначати місця для відпочинку на воді ухвалили у Валківській міській раді. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові 29 квітня провели благодійне фешн-шоу “Подіум долі”. Одинадцять українських брендів продемонстрували свої колекції. На виставкових стендах відвідувачі також могли ознайомитися з послугами та роботами художників, дизайнерів та підприємців.

Також для гостей виступили переможець шоу “Голос країни” Сергій Лазановський, співачка NAVKA та вихованці школи танців ALL STARS. На фешн-шоу була присутня заступник Харківського міського голови Світлана Горбунова-Рубан. Метою заходу було зібрати кошти на дрон підрозділу аеророзвідки.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися