Які магазини та аптеки працюють у Харкові у травні

У Харкові працюють 12 гіпермаркетів, 183 супермаркети, 35 торгових центрів

З початку повномасштабного вторгнення Росії у Харкові були пошкоджені та зруйновані об'єкти торгівлі, ресторанного господарства, аптеки, АЗС, ринки та торговельні майданчики. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Зараз керівники підприємств торгівлі відновлюють пошкоджені будівлі та приміщення у найбільш зруйнованих мікрорайонах міста, зокрема, на території Північної Салтівки. У міській раді повідомили, що тільки протягом 1 кварталу 2023 року:

- відновили свою роботу два супермаркети мережі “АТБ-маркет”,

- відкрилися у відремонтованих приміщеннях кілька аптек мереж “911”, “АНЦ”, “Копійка”, “МедСервіс”.

Відновлюють роботу маленькі крамниці з продажу харчових продуктів, м’яса, молочних продуктів. Розпочалась торгівля на торговельному майданчику на вул. Наталії Ужвій.

У місті функціонують 12 гіпермаркетів, 183 супермаркети, 35 торгових центрів, в яких наявний широкий асортимент товарів, побутової техніки, будматеріалів, різноманітний спектр послуг. Відновлюють свою роботу та розвиваються харківські торгові мережі, загальна кількість об’єктів яких складає понад 300 одиниць. 

Продовжують активно відкриватися та відновлюють свою роботу об’єкти роздрібної торгівлі в спальних районах міста.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові діють заборони на відвідування деяких об'єктів. З 1 травня КП “Ритуал” закриває для відвідування Харківське міське кладовище №13 (вул. Пушкінська, 108). Які ще кладовища залишаються закритими для відвідування, можна дізнатися за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися