У Харкові закрили для відвідування ще один об'єкт

Харків’янам рекомендують уникати частих відвідин й інших цвинтарів та меморіалів

З 1 травня КП “Ритуал” закриває для відвідування Харківське міське кладовище №13 (вул. Пушкінська, 108). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

На підприємстві розповіли, що рішення ухвалили на підставі рекомендацій ГУ ДСНС України у Харківській області через ймовірну наявність на цвинтарі артилерійських снарядів, які не розірвалися, та інших вибухонебезпечних предметів.

У Харківській міській раді нагадали, що під забороною залишається вхід на міське кладовище №15 (вул. Володі Дубиніна), міське кладовище №16 (вул. 7 Сьомої Гвардійської Армії) та міське кладовище №17 (вул. Курочкіна Гора). Також через загрозу ракетних та артобстрілів харків’янам рекомендують уникати частих відвідин й інших цвинтарів та меморіалів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у громадах Харківської області проходять обговорення організації літнього відпочинку на воді. Деякі громади ухвалюють рішення про заборону відвідувати пляжі. Відповідне рішення ухвалили у Солоницівській селищній раді.  

Після обговорення вирішили не відкривати місця масового відпочинку населення на пляжах через загрозу життю та здоров’ю населення під час воєнного стану. Щоб поінформувати населення громади про загрозу, у потенційних місцях відпочинку розмістять відповідну інформацію.

На початку квітня рішення не визначати місця для відпочинку на воді ухвалили у Валківській міській раді. Також вирішили не визначати на водних об’єктах громади місця для спортивного та любительського рибальства.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися