Продуктові набори, солодощі та насіння: де на Харківщині завтра видаватимуть допомогу

Допомогу видаватимуть при наявності необхідних документів

У деяких громадах Харківської області у вівторок 2 травня видаватимуть гуманітарну допомогу. Мешканці можуть отримати продуктові набори, солодощі та насіння. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської, Пісочинської селищної та Балаклійської міської ради. 

У вівторок, 2 травня, на територію Хотімлянського старостинського округу (Хотімля, Перківка, Зарічне, Металівка, Березники) приїдуть волонтери БФ "Волонтерська UA" м.Харків з наборами посадкового матеріалу. 

Видаватимуть набори за адресами:

  • Березники - 10:00 - біля домоволодіння по вул. Березничанська 57,

  • Металівка - 10:45 - вул. Металівська 37,

  • Зарічне - 11:15 по вул. Центральна 55, Будинок Культури,

  • Хотімля - 12:15 Шевченко 11 А, Адмін.будівля (сільрада).

Один пакунок розрахований на одне домоволодіння.

У Пісочинській громаді тільки один день - 2 травня будуть видавати цукерки та печиво для дітей (місцевих та ВПО)  віком 1-17 років включно.

Отримати допомогу можна з 9:00 до 14:00 на наступних локаціях: 

  • Пісочин, провулок Шевченка, 23;

  • Пісочин, вул. Клубна, 5;

  • Пісочин, вул. Молодіжна, 2;

  • Коротич, ліцей;

  • Березівка, офіс старости.

Отримувачів допомоги просять взяти з собою пакети. Допомогу надаватимуть при наявності документів (свідоцтво про народження, паспорт, довідка ВПО – для внутрішньо переміщених осіб з реєстрацією в громаді).

У Балаклійській громаді 2 травня буде здійснюватись видача гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів біля магазину “Уют” на Новоселівці. 

На 09:00 запрошують жителів, які мешкають за наступними адресами: вул. Володимирська, вул. Новоселівка, пров., вул. Підлужна, пров., вул. Л.Толстого, пров., вул. Весняна, пров., вул. Некрасова, в’їзд, пров. Пушкіна, пров. Новоселівський.

На 10:30 запрошують жителів, які мешкають за наступними адресами: вул. Грушевського (від №155), пров., в’їзд Дніпровський, пров. Луговий, вул. Пушкіна, вул. Ціалковського, пров. Плеханова, пров. Мостовий, вул. 35 Гвардійської Дивізії.

Отримувачі допомоги повинні мати паспорт.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, яку гуманітарну допомогу передали у громади на Харківщині.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися