Скільки коштує реконструкція тепломереж в Харкові

Відповідно до додаткової угоди, повинна бути проведена підготовка об'єктів до опалювального сезону та заходи з енергозбереження

КП “Харківські теплові мережі” підписало угоду з ТОВ “Будівельно-монтажне управління №460” щодо виконання реконструкції теплових мереж в м. Харкові. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на моніторинг сайту “Прозорро”.

Йдеться про ділянку між МК 1116 - МК 1122А "П" з камерами по просп. Героїв Харкова. Послуги мають бути надані до 20 грудня 2023 року. Розрахунки за виконані роботи здійснюються протягом 20 банківських днів після отримання коштів фінансування даних робіт з місцевого бюджету. Вартість реконструкції ділянки тепломереж становитиме 21,35 млн грн.

Сторони уклали додаткову угоду, в якій вказано, що має бути проведена підготовка об'єктів до опалювального сезону та заходи з енергозбереження. Також в додатковій угоді вказано, що розрахунки проводяться шляхом поетапного перерахування коштів протягом 20 банківських днів, після підписання сторонами акта виконаних робіт, за наявності фінансування.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Салтівському районі буде припинено постачання гарячої води до 330 житлових будинків у 531-му, 533-му, 603-му, 605-му, 606-му, 607-му мікрорайонах та у мікрорайоні "Будмістечко". Припинять гаряче водопостачання з 3 до 31 травня у зв'язку з проведенням планово-попереджувальних робіт.

Також у цей час планують комплексно підготувати житлові будинки до нового опалювального сезону.  Після завершення профілактичних робіт послугу по гарячій воді буде відновлено у повному обсязі. А у Холодногірському, Новобаварському та Шевченківському районах гарячої води не буде 3 місяці. 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися