Мешканці ще одного району Харкова залишаться без гарячої води

Через проведення планово-попереджувальних робіт гарячої води не буде майже місяць

У Салтівському районі буде припинено постачання гарячої води до 330 житлових будинків у 531-му, 533-му, 603-му, 605-му, 606-му, 607-му мікрорайонах та у мікрорайоні "Будмістечко". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківські теплові мережі”. 

Припинять гаряче водопостачання з 3 до 31 травня у зв'язку з проведенням планово-попереджувальних робіт. До 31 травня у “ХТМ” планують провести:

  • гідравлічні випробування магістральних та внутрішнього квартальних мереж,

  • технічне обслуговування розподільчих камер та ЦТП. 

Також у цей час планують комплексно підготувати житлові будинки до нового опалювального сезону.  Після завершення профілактичних робіт послугу по гарячій воді буде відновлено у повному обсязі. 

“Колектив КП "Харківські теплові мережі" приносить вибачення за тимчасові незручності та просить мешканців міста із порозумінням поставитися до особливостей роботи підприємства у такий нелегкий час”, - звернулися до споживачів у КП.

Наприкінці квітня компідприємство повідомило, що з 01.05.2023 по 01.08.2023, у зв’язку з проведенням планово-попереджувальних робіт, у Холодногірському, Новобаварському та Шевченківському районах буде відключено гарячу воду в 444 житлових будинках. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що буде з тарифами на тепло та гарячу воду в Харкові. Відповідно до чинного законодавства, вартість централізованого опалення та гарячого водопостачання не повинна змінюватися під час дії воєнного стану та шести місяців після його скасування. Які тарифи на опалення та гарячу воду зараз діють у Харкові, можна дізнатися за посиланням




Джерело: https://t.me/teploseti/4605
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися