У Харкові сьогодні зупиниться деякий громадський транспорт: що відомо

Зміни в роботі громадського транспорту пов’язані з аварійним ремонтом контактної мережі тролейбуса

У вівторок, 2 травня, буде заборонений рух тролейбусів №1, 3, 35 в районі вузла пр. Героїв Сталінграда/пр. Льва Ландау. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Громадський транспорт на вказаній ділянці не курсуватиме 20:30 до 22:35. 

У Департаменті інфраструктури розповіли, що це пов’язано з аварійним ремонтом контактної мережі тролейбуса. 

У цей час тролейбус №3 курсуватиме так: розворотне коло “вул. Університетська” – пров. Соляниківський (у зворотному напрямку: вул. Кузнечна) – пров. Подільський – вул. Вернадського ‒ пр. Гагаріна – вул. Південнопроєктна – розворотне коло “Залізнична ст. Основа”.  

Тролейбуси №1 та 35 у цей час не курсуватимуть.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Салтівському районі буде припинено постачання гарячої води до 330 житлових будинків у 531-му, 533-му, 603-му, 605-му, 606-му, 607-му мікрорайонах та у мікрорайоні "Будмістечко". Припинять гаряче водопостачання з 3 до 31 травня у зв'язку з проведенням планово-попереджувальних робіт. Також у цей час планують комплексно підготувати житлові будинки до нового опалювального сезону.  Після завершення профілактичних робіт послугу по гарячій воді буде відновлено у повному обсязі. 

“Колектив КП "Харківські теплові мережі" приносить вибачення за тимчасові незручності та просить мешканців міста із порозумінням поставитися до особливостей роботи підприємства у такий нелегкий час”, - звернулися до споживачів у КП.

А з 01.05.2023 по 01.08.2023, у Холодногірському, Новобаварському та Шевченківському районах не буде гарячої води.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися