У Харківській області сьогодні стартувала реєстрація на отримання продуктових наборів

Тим, хто не отримав продуктові набори у квітні, радять перевірити свою реєстрацію

У Богодухівській громаді з 3 по 10 травня можна зареєструватися на отримання гуманітарної допомоги у травні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Богодухівської міської ради. 

У міській раді повідомили, що протягом 26-30 квітня видавалася гуманітарна допомога за сприяння благодійної організації “Мережа 100% життя м. Харків”.  Жителі громади, які не отримали допомогу у квітні з причин некоректної реєстрації в режимі онлайн, або не були зареєстровані, мають можливість зареєструватися через гугл-форму з 3 по 10 травня для формування додаткових списків і отримання допомоги у травні. Реєстраційну форму потрібно заповнювати українською мовою. 

“Шановні мешканці та ВПО міста Богодухова та сіл Семенів Яр, Москаленки, Паляничники, Мусійки! Всі, хто отримав допомогу у квітні, автоматично зможуть одержати її й у травні. Таким особам заповнювати гугл-форму повторно не потрібно”, - наголосили у міській раді.

Для осіб, старших 65 років, які не мають можливості зареєструватися самостійно (кнопковий телефон, відсутність навичок роботи в інтернет тощо) реєстрація буде проводитися у відділі ЦНАП (м. Богодухів, вул. Молодіжна, буд. 2). Зареєструватися можна з 3 по 10 травня з 8.30 до 15.00. Щоб пройти реєстрацію, при собі потрібно мати оригінали наступних документів:

  • паспорт,

  • ідентифікаційний код,

  • свідоцтво про народження дитини,

  • довідка ВПО.

“Ті, хто вже зареєструвався у квітні, але з тих чи інших причин не отримав продуктовий набір протягом 26-30 квітня, можуть перевірити наявність своїх даних у списках у приміщенні пункту видачі в ліцеї №3 для уникнення некоректності у заповненні”, - порадили в міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, яку допомогу передали в деякі громади Харківської області. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися