В одній з громад Харківщини планують ремонти: скільки витратять на дороги та тротуари

Міська рада проводить тендер на проведення поточного ремонту доріг

У Валківській громаді у 2023 році планують відремонтувати деякі дороги та тротуари. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Валківської міської ради. 

Щодо тротуарів, то поточний ремонт деяких ділянок уже виконують по вул. Грабовського, 1 Травня, Музейній, Шевченка, пров. Майському.

Міська служба комунальної власності Валківської міської ради оголосила тендери для визначення підрядника на проведення робіт з поточного ремонту тротуарів по вул. Стадіонній, Пушкіна, Харківській.

Розпочато тендерні процедури та для визначення виконавця поточного ремонту доріг міста по вулицях Перекіпській, Полтавській, Грабовського, Пушкіна.

“Буде виконаний також поточний ремонт інших комунальних доріг у старостатах громади та по місту”, - зазначили у міській раді.

Журналісти порталу “Коментарі. Харків” провели моніторинг сайту “Прозорро” та знайшли оголошені тендери. Відповідно до зазначеної інформації, очікувана вартість ремонту становить: 

  • поточний ремонт тротуару по вул. Харківська, вул. Стадіонна, вул. Пушкіна в м. Валки - 3, 8 млн грн;

  • поточний ремонт дорожнього покриття по вул. Перекіпська, вул. Полтавська, вул. Грабовського, вул. Пушкіна в м. Валки - 26,3 млн грн.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області слідчі повідомили про підозру керівнику товариства з обмеженою відповідальністю. Йому інкримінують заволодіння бюджетними коштами через порушення технології при проведенні ремонту дороги місцевого значення. При ремонті доріг використовували значно менше асфальтобетонної суміші, ніж вказано в документах.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися