Мешканцям Харківської області виплатять матеріальну допомогу

Виконавчий комітет в одній з громад виділив понад 30 тис. грн на виплату матеріальної допомоги

Деякі мешканці Зміївської громади отримають матеріальну допомогу до роковин Чорнобильської аварії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Зміївської міської ради.

До Зміївської міської ради звернулася голова Всеукраїнської громадської організації інвалідів Союз Чорнобиль України у Зміївському районі з клопотанням надати 10 мешканцям громади, які є учасниками ліквідації аварії, матеріальну допомогу.

Виконавчий комітет вирішив надати матеріальну допомогу на суму 30 878 грн, із яких 10 тисяч – для учасників ліквідації Чорнобильської катастрофи (по 1000 грн).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Богодухівській громаді з 3 по 10 травня можна зареєструватися на отримання гуманітарної допомоги у травні. У міській раді повідомили, що протягом 26-30 квітня видавалася гуманітарна допомога за сприяння благодійної організації “Мережа 100% життя м. Харків”.  Жителі громади, які не отримали допомогу у квітні з причин некоректної реєстрації в режимі онлайн, або не були зареєстровані, мають можливість зареєструватися через гугл-форму з 3 по 10 травня для формування додаткових списків і отримання допомоги у травні. Реєстраційну форму потрібно заповнювати українською мовою.  “Шановні мешканці та ВПО міста Богодухова та сіл Семенів Яр, Москаленки, Паляничники, Мусійки! Всі, хто отримав допомогу у квітні, автоматично зможуть одержати її й у травні. Таким особам заповнювати гугл-форму повторно не потрібно”, - наголосили у міській раді.

Також зареєструватися на отримання гуманітарної допомоги можна офлайн.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися