Ігор Терехов заговорив про Україну після війни

Також Ігор Терехов розповів про згуртованість харків'ян та їх залученість до громадського життя

Харківський міський голова Ігор Терехов на круглому столі, який проводив Американський інститут підприємництва розповів, про Україну після війни. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

За його словами, Україна повинна створити сприятливі умови для залучення інвесторів після перемоги, серед основних вимог - військова безпека та прозорі правила гри. Ігор Терехов переконаний, що інвестори мають відчувати захищеність в Україні. За словами мера Харкова, коли діятимуть чесні, прозорі правила, то інвестор розумітиме, що його кошти будуть захищені. Така ситуація сприятиме інвестиціями, розвитку економіки, впровадженню нових технологій.Саме тоді Україна стане європейською державою. 

Ігор Терехов також розповів американським колегам про згуртованість харків'ян та їх залученість до громадського життя. “Сьогодні практично немає жодних протиріч у суспільстві, бо всі згуртовані навколо однієї мети - перемогти ворога і якнайшвидше відбудувати свої домівки. Люди дуже багато готові витримати заради нашої перемоги. І коли закінчиться війна, буде небувале піднесення та суспільний запит на прозорість та чесність”, - наголосив Ігор Терехов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що допоможе захистити Харків від ворожих обстрілів. Очільник Харкова розповів американським колегам, що час підльоту ракети з РФ до Харкова становить менше ніж хвилину. А засоби ППО, які має Україна, не можуть знищувати ракети С-300, якими ворог обстрілює місто. Для захисту Харків потребує новітніх систем протиповітряної оборони, які здатні збивати балістичні ракети.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися