Кому в Харкові видають гуманітарну допомогу

Дітям передали уніфіковані комплекти сучасного одягу

Понад 1,5 тис. дітей з Холодногірського району отримали гуманітарну допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Допомогу надали завдяки співпраці Координаційної ради волонтерів та Спілки волонтерів міста Харкова з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ). 

Діти у віці 3-12 років отримали уніфіковані комплекти сучасного одягу. Допомогу надали вразливим групам населення: 

- сиротам,

- дітям з особливими освітніми потребами, з числа внутрішньо переміщених осіб чи малозабезпечених родин.

“Це суттєва допомога від ЮНІСЕФ та волонтерських спільнот, які з початку війни опікуються проблемами малечі, зробивши це пріоритетом своєї діяльності. Холодногірський район щиро дякує всім за турботу та підтримку наших дітей”, - зазначили у райадміністрації. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області триває системне постачання гуманітарної допомоги до громад регіону. За період з 24 по 29 квітня Обласний гуманітарний штаб передав 10 електрогенераторів до деяких громад регіону. Також жителям Харківщини передали 12 108 продуктових наборів. 

Благодійні фонди “Ми тут поряд” і “Душа Харкова – Роксана та команда” отримали 6,6 тонни продуктів, БФ “Дія” – майже 900 кг картоплі, а Чугуївська громада отримала 25 комплектів постільної білизни від місії ООН. У Харківській ОВА нагадали, що жителі Харківщини можуть звернутися до Координаційного гуманітарного штабу з питань евакуації з деокупованих територій, а також надання та отримання гуманітарної допомоги. Для цього потрібно залишити заявку у відповідному розділі на сайті.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися